MAARTEN LAMMENS

Uw hulp bij vijverproblemen

DE KOI DOKTER

 

Natuurlijk kon het niet uitblijven...

Malamix “verpakt” in korrelformaat... Malamix Food!


We horen u reeds luidop denken: “Natuurlijk moet Maarten Lammens ook zijn “korrel” meenemen in de voedselmarkt”...

Juist, maar toch ook een klein béétje fout!

Toen we in 2010 startten met de Malamix 17 testen, was het oorspronkelijk enkel onze bedoeling om de mix in vloeibaar formaat uit te brengen. Gewoon toevoegen aan het water en klaar is kees! De vis profiteert er ten volle van. Door het opnemen via de huid en de kieuwen worden tevens de nitrificerende bacteriën ten volle gesterkt zodat ook de positieve uitwerking op de filter niet te overzien is! Enkel en alleen maar voordelen!

Maar eenmaal de samenstelling van het product tot in het oneindige uitgetest/laten uittesten werd ons regelmatig de vraag gesteld, waarom we al dat goeds ook niet in korrelformaat op de markt zouden brengen.
Niet enkel opname door huid en kieuwen, maar laat ook het spijsverteringsstelsel ten volle profiteren van al die voordelen!

Naast enkele ingrediënten die we terugvinden in Malamix 17 bevat die Malamix Food talrijke ingrediënten die beter via het spijsverteringskanaal worden opgenomen.  Daarom is dit Malamix Food DÉ perfecte en complementaire aanvulling op de Malamix 17.We gingen rond de tafel zitten met de allergrootste voederfabrikant in de Benelux en lieten ons vertellen wat mag/kan en vooral ook wat wettelijk gezien mogelijk is. Deze restricties indachtig gingen we aan het werk om de originele Malamix combinatie aan te passen naar de huidige EU-normen! 

Nu kunnen we met trots stellen dat er geen enkel Europees (koi-) voeder is samengesteld op de unieke manier van ons Malamix Food. Mét lookpoeder, mét aloë vera, mét inuline, mét astaxanthine, mét vitamines A, D3,E, C en mét spirulina... en al deze ingrediënten enkel als toevoeging aan een basis samenstelling die voldoet aan de allerhoogste eisen.

Malamix Food is niet geboren uit een commercieel oogpunt, maar is gebaseerd op 4 jaar testen van “The Mix”, met enkel één wens in gedachte: het samenstellen van een voeding die voldoet aan de allerhoogste eisen, normen en waarden (GMP-certificaat, ... )

En laat het feit dat onze voeding geproduceerd wordt in de Benelux u vooral NIET afschrikken! Enkel op deze manier kunnen we een vers product garanderen (wat erg belangrijk is voor onze samenstelling) en we sluiten gelijk de (onnodige) hoge transportkosten uit!

Malamix Food is enkel verkrijgbaar in een 5 kg en een 10 kg verpakking! U kan Malamix Food via deze site bestellen of via uw koihandelaar.
Malamix Food

Een samenstelling gebaseerd op jarenlange eigen ervaring!